0

Iris verlichting

Iris verlichting is er in vele verschillende soorten en maten. Draagbare lampen, vloerlampen, bureaulampen, taaklampen en loeplampen: Iris biedt het allemaal. Deze verlichting kenmerkt zich door flexibele verlichting en een schappelijke prijs/kwaliteitverhouding.

Iris bureauverlichting

Er zijn diverse soorten Iris bureaulampen. Allereerst de Iris bureaulamp Slimlight; een lamp die ontworpen is met absolute flexibiliteit op het oog. De heldere LED-verlichting loopt over de volledige oppervlakte van de kop van de lamp, wat de flexibiliteit van dit product extra vergroot.

Ook de Iris taaklamp Stella Two biedt optimale flexibiliteit. Deze taaklamp heeft 3 lichtkleuren en zodoende kunt u schakelen tussen 2900 (warm geel), 4100 (warm wit) en 5900 (helder wit) kelvin. Bovendien is deze lamp in wel 10 stappen dimbaar. Zo heeft u altijd de gewenste lichtkleur en lichtintensiteit!

Een groter model taaklamp is de Iris taaklamp Lumina: het ontwerp van de lamp is een flexibele ‘zwanenhals’, waardoor u de lamp in elke gewenste positie kunt brengen. De lamp reikt tot maximaal 70 cm boven het oppervlak waaraan hij bevestigd is.

Iris staande verlichting

Iris vloerlamp Stella Two is een vernieuwde en elegante lamp. Deze vloerlamp heeft 3 lichtkleuren en zodoende kunt u schakelen tussen 2900 (warm geel), 4100 (warm wit) en 5900 (helder wit) kelvin. Bovendien is deze lamp in 5 stappen dimbaar. Zo heeft u altijd de gewenste lichtkleur en lichtintensiteit! Deze vloerlamp is ideaal voor mensen die thuis werken. U kunt de hoogte namelijk verstellen van 1,20m naar 1,80m of andersom. Ook heeft de lamp een hele flexibele nek.

De Iris vloerlamp Lumina Max is de nieuwste aanwinst onder de Iris lampen. Dit is een grote, doch elegante vloerlamp. Deze lamp beschikt over duurzame en energie-efficiënte ledverlichting, in vijf verschillende kleurentemperaturen. Zowel de lichtkleur als de lichtsterkte zijn dan ook in vijf stappen dimbaar. Van 6000 K heldere daglicht ledverlichting, naar 3000 K warm licht: deze lamp heeft het allemaal in zich.

Iris draagbare verlichting

Iris draagbare lamp Reverse is een lichtgewicht oplaadbare lamp, die zowel koel als warm licht geeft. De intensiteit hangt af van de zijde waarop de lamp staat. Als u de lamp horizontaal neerlegt, geeft deze een gebalanceerde mix tussen de twee kleurtemperaturen. De lamp beschikt over hoogwaardige ledverlichting in de vorm van 18 verschillende leds, die bovendien in te stellen zijn in 6 helderheidsniveau’s. Zodoende heeft u optimale verlichting voor taken als lezen, tekenen of schrijven.

Kijk verder op onze website voor het complete overzicht aan Iris verlichting en alternatieve lampen, zoals de Iris Lightpad.