0

Iris Huys: De winkel voor slechtzienden

Bij Iris Huys staat het bieden van praktische oplossingen en ondersteuning aan slechtzienden centraal. Als gespecialiseerde winkel begrijpen we de uitdagingen waarmee slechtzienden dagelijks worden geconfronteerd en streven we ernaar om hun leven gemakkelijker en comfortabeler te maken. Ontdek wat Iris Huys zo uniek maakt en welke producten en diensten we aanbieden om slechtzienden te helpen hun onafhankelijkheid te behouden en optimaal te genieten van het leven.

Wie zijn wij?

Iris Huys is een toonaangevende winkel die gespecialiseerd is in producten en hulpmiddelen voor slechtzienden. Onze winkel is opgericht met als doel om een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten aan te bieden die het dagelijks leven van slechtzienden vergemakkelijken. We geloven in het belang van persoonlijke service en streven ernaar om elke klant de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Onze missie

Onze missie bij Iris Huys is om slechtzienden te voorzien van de juiste hulpmiddelen en ondersteuning, zodat ze volledig kunnen deelnemen aan het dagelijks leven. We streven ernaar om een verschil te maken in het leven van onze klanten door hen te helpen hun zelfstandigheid te behouden en hun kwaliteit van leven te verbeteren.

Ons assortiment

Bij Iris Huys vind je een uitgebreid assortiment producten die speciaal zijn ontworpen voor slechtzienden. Ons assortiment omvat onder andere:

  1. Loepen en loepbrillen: Vergrootglazen en loepbrillen die het lezen en bekijken van kleine details vergemakkelijken.
  2. Verlichtingsoplossingen: Speciale verlichtingsarmaturen en lampen die zorgen voor helder en gelijkmatig licht, waardoor het lezen en uitvoeren van dagelijkse taken gemakkelijker wordt.
  3. Aangepaste leeslinialen: Leeslinialen met vergrotingen en geleidelijnen die het lezen van tekst vereenvoudigen.
  4. Spel- en hobby artikelen: Aangepaste spellen en hobbyartikelen die zijn ontworpen om het plezier en de toegankelijkheid te vergroten voor slechtzienden.
  5. Navigatiehulpmiddelen: Speciale navigatie apparaten en apps die slechtzienden helpen bij het navigeren in zowel binnen- als buitenomgevingen.
  6. Brillen en monturen: Stijlvolle en functionele brillen en monturen die zijn aangepast aan de behoeften van slechtzienden.

Onze service

Bij Iris Huys staat klantenservice hoog in het vaandel. Ons deskundige team staat altijd klaar om advies te geven en te helpen bij het vinden van de juiste producten en oplossingen voor individuele behoeften. We begrijpen dat elke klant uniek is, daarom streven we ernaar om een persoonlijke benadering te bieden en ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met zijn of haar aankoop.

Hoe kun je ons bereiken?

Je kunt Iris Huys eenvoudig bereiken via onze website, waar je ons volledige assortiment kunt bekijken en online aankopen kunt doen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en advies te geven via telefoon of e-mail. Onze showroom is op afspraak bereikbaar, zodat we jou persoonlijk kunnen helpen bij het vinden van de juiste producten en oplossingen voor jouw behoeften. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek hoe wij jou kunnen ondersteunen. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze showroom!

Conclusie

Bij Iris Huys begrijpen we de uitdagingen waarmee slechtzienden worden geconfronteerd en zijn we vastbesloten om hen te helpen hun zelfstandigheid te behouden en optimaal te genieten van het leven. Met ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige producten en onze persoonlijke service streven we ernaar om een betrouwbare partner te zijn voor alle slechtzienden en hun dierbaren.