0

Inzetloep

Inzetloep. Iris Huys biedt vele loeplampen aan, in veel verschillende vergrotingen. Sommige loeplampen zijn standaard uitgerust met meerdere vergrotingen, maar andere loeplampen beschikken over slechts een vergroting. In dergelijke situaties biedt een extra loeplens uitkomst. Dergelijke loeplenzen zijn er in verschillende formaten en typen. Hieronder volgt een overzicht van de inzetloepen die Iris Huys aanbiedt.

Daylight opzetloep

De Daylight opzetloep is een speciaal type inzetloep, dat u kunt bevestigen aan een bureau- of staande lamp. Hierdoor creëert u uw eigen loeplamp. Deze opzetloep vergroot 1.75x (3D) en is door de flexibele arm geheel naar wens in te stellen.

Inzetloep Xtra lens

Andere inzetloepen zijn speciaal ontworpen voor specifieke loeplampen. Zo is de Xtra lens geschikt voor de Daylight loeplamp Quadra en Daylight loeplamp Omega 7. De Xtra inzetloep biedt 4x vergroting (12D) en heeft een handige zwerkarm, waarmee u gericht kunt vergroten. Dit is handig bij beroepen of werkzaamheden waarbij de allergrootste precisie van belang is, zoals bij een schoonheidsbehandeling, solderen of ander detailwerk.

Randloze lens ESD

De Randloze lens ESD heeft als handige eigenschap dat deze ESD-veilig is. Hierdoor is hij uitstekend geschikt voor werkzaamheden in een professionele omgeving waar met elektriciteit gewerkt wordt. Bijvoorbeeld bij solderen, lassen of werk met elektronische onderdelen. Deze inzetloep is speciaal ontworpen voor de Daylight loeplamp Omega 5 ESD. Hij vergroot 2.25x (5D). Door het ontbreken van een rand heeft u optimaal zicht op het vergrote beeld.

Tenslotte zijn er ook opzetlenzen met rand. Voorbeelden hiervan zijn de Daylight opzetlens, die geschikt is voor de Daylight loeplamp Deluxe. Deze vergroot 2.25x (5D) en kunt u over de bestaande lens heen plaatsen. De Daylight insteeklens is speciaal ontworpen voor de Daylight loeplamp Omega 7. Ook deze lens vergroot 2.25x (5D). U kunt hem gebruiken in plaats van de standaard lens. Deze lenzen zijn dus naar wens inwisselbaar.