0

Houder voor loep

Een houder voor een loep biedt uitkomst wanneer u de handen vrij wilt houden tijdens het lezen of werken. Met een loephouder maakt u namelijk van een handloep een standloep. Het principe is heel eenvoudig: u schuift/steekt uw handloep in de houder en u kunt aan de slag. Hieronder vindt u een overzicht van de loephouders die Iris Huys aanbiedt.

Houder voor loep Schweizer ERGO-Lux

Schweizer ERGO-Lux houder, speciaal ontworpen voor Schweizer ERGO-lux MP mobiel en i mobiel handloepen. Deze houder transformeert uw handloep in een standloep, zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit. U kunt deze houder ook gemakkelijk verplaatsen op het leesobject. Hij is geschikt voor zowel links- als rechtshandigen. Door het open ontwerp kunt u de houder bovendien in verschillende posities plaatsen. Daardoor is hij ideaal in gebruik voor werk waarbij u beide handen nodig heeft. De houder heeft een mat zwart, getextureerd oppervlak, waarmee u optimale grip heeft. De Schweizer ERGO-Lux houder is verkrijgbaar in 12 verschillende afmetingen, elk geschikt voor een specifieke Schweizer ERGO-lux MP mobiel of i mobiel handloep.

Eschenbach Mobase

Met de Eschenbach Mobase maakt u van uw Mobilux zaklichtloep een standloep. Hierdoor kunt u een trillingsvrij beeld realiseren wanneer u aan het lezen of aan het werken bent met uw handloep. Bovendien kunt u zo beide handen vrij houden om te gebruiken. Door het gebruik van een houder zorgt u er ook voor dat u de ideale afstand tot het werkoppervlak gewaarborgd is. De Mobilux is heel eenvoudig in de Eschenbach Mobase te plaatsen en dus klaar voor gebruik. De Mobase is zwart van kleur en gemaakt van kunststof.

Houder voor loep Schweizer ökolux mobil

Met deze Schweizer ökolux mobil tafelhouder kunt u uw ökolux mobil zakloep gemakkelijk aan de tafel gebruiken. Plaats uw zakloep in de houder en lezen en schrijven aan tafel is veel meer ontspannen. U kunt de tafelhouder bovendien in verschillende posities instellen. Omdat u de zakloep niet meer vast hoeft te houden, zorgt dit voor langer leesplezier. Het enige wat u hoeft te doen, is de loep over de tekst heen te schuiven.