0

Horloge met Nederlandse spraak

Een horloge met Nederlandse spraak is ideaal voor ouderen en slechtzienden. Met de sprekende horloges bent u snel en gemakkelijk op de hoogte van de juiste tijd, dag en datum. De horloges zien er normaal uit en hebben een tijdloos uiterlijk zodat u het horloge overal bij kunt dragen. De sprekende horloges beschikken over een grote drukknop waarmee u met één druk op de knop de tijd, dag en datum laat uitspreken.

Voor wie is een horloge met Nederlandse spraak?

Een sprekend horloge is een perfecte oplossing voor mensen die slechtziend of zelfs blind zijn. Voor deze mensen is het vaak lastig of helemaal niet mogelijk om op een horloge te kijken. De wijzers zijn vaak klein en niet goed zichtbaar. Dit kan voor deze mensen leiden tot een gevoel van onrust en onmacht. Ook kunnen zij problemen hebben bij het maken van een dagplanning of komen zij te laat op afspraken.

DianaTalks horloge met Nederlandse spraak

DianaTalks is een sprekend horloge met een hoge kwaliteit geluid. De wijzerplaat van dit horloge met spraak is analoog en heeft een witte wijzerplaat, zwarte cijfers en zwarte letters. Hierdoor is er een duidelijk contrast aanwezig. Met een draaiknop zijn de wijzers op de juiste tijd in te stellen. Door de spreekknop drie seconden ingedrukt te houden, klinken twee korte piepsignalen en is de spreekfunctie ingeschakeld. Het horloge spreekt vervolgens de tijd en de dag van de week uit zoals u dat heeft ingesteld: digitaal of analoog.

Meer hulpmiddelen voor slechtzienden

In onze webshop bieden wij diverse hulpmiddelen voor slechtzienden en blinden aan. Bijvoorbeeld grootletter toetsenborden, loepen en vergrootglazen en voorleeshulpmiddelen. Deze hulpmiddelen komen op andere momenten goed van pas, bijvoorbeeld wanneer u uw hobby niet kan uitvoeren zonder vergroting of wanneer  het typen van een e-mail lastig is door de kleine toetsen op uw reguliere toetsenbord.