0

Hoofdbandloep

Heeft u moeite met lezen, puzzelen, knutselen of handwerken doordat u geen goed zicht heeft? Dan is een hoofdbandloep wellicht iets voor u. Dit is een loep die bevestigd is aan een hoofdband. Op deze manier heeft u niet alleen uw handen vrij, ook uw zicht is verbeterd. Er kunnen verschillende loepen op gemonteerd worden. Een groot pluspunt is dat sommige van de loepen ook licht ingebouwd hebben. Zo kunt u ook in minder goed verlichte omgevingen uw werk doorzetten. 

Voor wie is de hoofdbandloep?

De hoofdbandloep is niet alleen voor ouderen bedoeld. Ook is deze zeker niet alleen voor slechtzienden bedoeld. Deze loep is bijvoorbeeld ook heel handig voor mensen die een hobby uitoefenen waarbij oog voor detail gewenst is. De hoofdbandloep dient als hulpmiddel tijdens bijvoorbeeld modelbouwen, solderen, sieraden maken, postzegels verzamelen of een andere hobby. 

Carton Megaview

Een van onze beste hoofdbandloepen is de Carton Megaview. Deze Carton Megaview is een lichtgewichte eenvoudige hoofdbandloep. Hiermee blijven uw beide handen vrij om te werken of uw hobby uit te voeren. De loep wordt geleverd inclusief 3 vergrotingen respectievelijk 1.7 / 2.0 en 2.5x. De lenzen zijn eenvoudig te verwisselen. De band is van achteren in grootte verstelbaar.

Deze hoofdbandloep wordt geleverd inclusief 3 etuis voor de lenzen.

Alternatieven voor de hoofdbandloep

Vind u een hoofdband niet fijn zitten? Of is er een andere reden waarom u een alternatief zoekt voor de hoofdbandloep? Dan bent u bij Iris Huys aan het juiste adres. Naast hoofdbandloepen bieden wij namelijk ook normale loepen aan. Enig nadeel is dat u hier maar een hand bij vrij heeft. Naast de normale loep kunt u ook kiezen voor de borduurloep. Een borduurloep helpt u om alles vergroot te zien, zonder dat u de loep hoeft vast te houden. U kunt dus tijdens het gebruik van de borduurloep uw beide handen gebruiken, omdat er een omhangkoord bij zit.