0

Hobby lamp

De naam zegt het eigenlijk al. Een hobby lamp is een hulpmiddel voor tijdens het uitvoeren van uw hobby. Houdt u van puzzelen, lezen of handwerken? Dan kan het voorkomen dat u ‘s avonds of op donkere winterdagen wat licht te kort komt. Uw ogen raken vermoeid, kleuren en details zijn lastig te zien en de letters op papier worden wazig. Dan kan een hobby lamp voor u een handige oplossing zijn. 

Voor wie is een hobby lamp?

Merkt u dat u ‘s avonds of op donkere dagen meer met uw ogen moet knijpen om goed te kunnen zien? Krijgt u hoofdpijn, concentratieproblemen en/of vermoeide ogen? Dan is de hobby lamp een geschikt hulpmiddel. Deze lamp is niet alleen voor hobbyisten. Hij kan namelijk ook goed gebruikt worden als u slechtziend bent. Wanneer u de krant of uw puzzelboek niet meer goed kunt lezen, kan dit vervelend zijn. Een bril zou een oplossing kunnen zijn, maar goede verlichting wordt vaak over het hoofd gezien. Toch is goede verlichting uiterst belangrijk voor uw ogen.

Welke soorten hobby lampen zijn er?

Er zijn veel verschillende soorten hobby lampen. Wij bieden handige daglichtlampen voor op de tafel of op de vloer, al dan niet in combinatie met een vergrootglas. 

Bij Iris Huys verkopen wij naast led lampen ook verschillende andere typen lampen die u kunt gebruiken bij het uitoefenen van uw hobby. Zo bieden wij onder andere schildersezellampen, taaklampen of vloerlampen. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod daylight TL-buizen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste lamp. Neem eens contact met ons op! 

Voordelen van een hobby lamp

Er zijn een aantal voordelen die zo’n lamp met zich meebrengt. Enkele voorbeelden:

  • Zorgt ervoor dat details beter zichtbaar worden;
  • Het gebruik van een hobby lamp voorkomt vermoeide ogen;
  • Garanderen een perfecte kleurherkenning;
  • Stralen geen warmte uit;
  • Zijn energiebesparend.