0

Handwerkloep 

Een handwerkloep moet goed in de hand liggen, omdat u het veel zal gebruiken. Bent u nog op zoek naar de juiste handwerkloep? Dan bent u bij het Iris Huys aan het juiste adres. 

Zeiss handwerkloep

De Zeiss handwerkloep heeft een lens van mineraalglas. Dit zorgt ervoor dat er een haarscherpe vergroting is, zodat u de kleine letters goed kunt lezen. Er wordt een etui bij de loep geleverd, zodat u hem veilig kunt bewaren. De vergroting van de lens is tussen de 1.5x en de 5x. Doordat u een keuze heeft tussen de verschillende vergrotingen van de zakloep, zijn er ook verschillende doorsnedes die bij de vergroting horen. Zo zijn er doorsneden tussen de 55 en 100. 

Coil Windsor handwerkloep

Deze loep heeft een simpel ontwerp, maar heeft dankzij het transparante handvat toch een unieke uitstraling. De lens in de handwerkloep is gemaakt van kunststof, waardoor de lens niet snel zal breken als de loep op de grond valt. Het handvat is zo ontworpen dat het fijn is om vast te houden. De vergrotingen van de loep zijn 2.3x, 2.6x of 4.4x. Door de verschillende vergrotingen, zijn er ook verschillende doorsnedes. De doorsnedes die voorkomen voor deze loep zijn 48, 70 en 98 mm. 

Eschenbach Economic

Het is altijd fijn om iets te kunnen vergroten als u iets niet goed kunt lezen. Met behulp van de handwerkloep van Eschenbach is dat nu super makkelijk. De lens van de loep is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een anti-kras coating. Dit zal ervoor zorgen dat de lens niet snel zal beschadigen en dat de kwaliteit van de vergroting scherp zal blijven. Dankzij het draagkoord dat aan de handwerkloep zit, kunt u de loep makkelijk om uw nek hangen. Hierdoor kunt u hem makkelijk meenemen en zult u hem niet snel kwijt raken.