0

Handwerkloep met verlichting 

Leest u veel? Of heeft u hobby waarbij details belangrijk zijn? Een handwerkloep met verlichting helpt u bij het lezen van de kleine letters of bij het handwerken.

Coil Raylite lichtloep

Als u vaak een boek leest, maar moeite heeft met het goed zien van letters, kunt u deze handwerkloep goed gebruiken. De Coil Raylite handwerkloep is speciaal ontwikkeld voor mensen die lang lezen en een loep nodig hebben. De handwerkloep is niet alleen voorzien van verlichting, maar is ook goed vast te pakken. Hierdoor is de kans klein dat u tijdens het lezen een trillende hand krijgt en de tekst onduidelijk wordt voor u. Verder is dit een apart model door de rechthoekige lens die in de loep zit. 

Fysic handwerkloep met verlichting

Deze handwerkloep met verlichting van Fysic heeft een glazen loep en een vergroting van 2.5x. De doorsnede van de lens is 90 mm. De verlichting van de loep is erg duurzaam en verbruikt zeven keer minder stroom dan andere soort verlichting. Verder heeft de verlichting op de handwerkloep een gebruiksduur van 6 uur. Bij de aanschaf van de handwerkloep krijgt u er een beschermetui bij, zodat u de loep veilig kunt opbergen als u hem niet gebruikt. 

Handlichtloep Alecto Care

De handwerkloep van Alecto Care is niet alleen goed te gebruiken bij het lezen van bijvoorbeeld een krant, maar ook te gebruiken bij het maken van een puzzel of bij het handwerken. Dankzij de verlichting heeft u altijd goed licht, waardoor de vergroting van de loep echt tot zijn recht komt. De handwerkloep is niet al te groot en dus makkelijk mee te nemen in uw tas. De loep is waterbestendig volgens de IPX-4 norm. Dit is met andere woorden dat hij plensdicht is en tegen een plens water kan zonder dat de verlichting of de loep kapot gaat.