0

Handlichtloep

Een handlichtloep is ideaal wanneer u flexibele en nabije vergroting wenst. Een loeplamp kan flexibel in te stellen zijn, maar een handlichtloep kunt u nog nauwkeuriger in positie brengen en bevindt zich nog dichter bij het te vergroten object. Iris Huys biedt diverse handlichtloepen en zaklichtloepen aan, in allerhande vergrotingen en lichtkleuren. Hieronder volgt een selectie.

Eschenbach Visolux+ handlichtloep

Met deze Eschenbach Visolux+ heeft u een ongelooflijk groot gezichtsveld met een hoge vergroting vanwege het dubbele lenssysteem. De lens is in een hoek geplaatst zodat u met een comfortabele kijkhoek uw nek kunt ontlasten. Een extreem betrouwbare loep wat betreft de levensduur van de batterijen, de lichtbron en tot slot afbeeldingskwaliteit.

Schweizer handlichtloep Twin-Lux

Deze vernieuwde Schweizer lichtloep Twin-Lux heeft een uniek breed en groot beeldoverzicht door middel van twee rechthoekige lenzen onder elkaar. De SMD-ledverlichting zorgt voor een heldere, homogene verlichting en een hoog contrast waardoor u gemakkelijk kunt lezen. De lichtloep heeft een schuine lens voor een comfortabele leeshouding en een goede kijkhoek. Dankzij de kijkhoek en de verlichting in twee mogelijke helderheidsniveaus geeft de loep veel rust, waardoor u langer kunt lezen.

Fysic handlichtloep FL-14

Deze Fysic handlichtloep FL-14 is ideaal om te gebruiken tijdens het lezen of het uitvoeren van uw hobby’s. De loep met glazen lens heeft een eenvoudig en compact ontwerp en is gemakkelijk mee te nemen. De loep vergroot 2.5x en beschikt over duurzame led verlichting, die tot wel zeven keer minder stroom verbruikt dan andere typen verlichting. Met een lichtsterkte van 80 lumen en een gebruiksduur tot 6 uur voorziet deze handlichtloep u dus altijd van heldere verlichting tijdens uw bezigheden. De Fysic handlichtloep FL-14 wordt geleverd inclusief beschermetui.

Eschenbach Mobilux zaklichtloep

Deze Eschenbach Mobilux zaklichtloep is zeer geschikt voor het lezen van kleine letters thuis en onderweg. Deze handzame loep heeft namelijk een heldere, homogene verlichting door de SMD-ledverlichting. Op de ideale leesafstand wordt het gehele lensoppervlak daardoor gelijkmatig verlicht. De loep heeft ook een grote en gemakkelijk te bedienen lichtschakelaar. De Eschenbach Mobilux heeft een spanningssturing via Step-Up-Converter. Daardoor neemt de verlichtingssterkte van de led gedurende de levensduur van de batterij niet af. Deze ledverlichting heeft een levensduur van circa 50.000 uur. U kunt via bijbehorende filters kiezen tussen twee verlichtingskleuren.