0

Groot toetsenbord

Bent u slechtziend en zoekt u vaak met dichtgeknepen ogen naar een letter op het toetsenbord? Dan is een groot toetsenbord wellicht iets voor u. Het toetsenbord heeft een zwarte kleur, extra grote toetsen, hoog contrast door de witte letters en extra functies bij het gebruik van de Dolphin software.

Een grootlettertoetsenbord is zeer gemakkelijk in gebruik. Het is een regulier toetsenbord met extra grote letters en cijfers die speciaal is ontworpen voor mensen die slechtziend zijn. In veel gevallen wordt er bij een toetsenbord niet gedacht aan extra grote toetsen. Voor slechtzienden is dit daarom een ideale oplossing. 

Het toetsenbord heeft grotere toetsen maar is niet veel groter dan een normaal toetsenbord. Naast de lettertoetsen zijn ook de overige toetsen zoals shift, enter en CTRL voorzien van een grotere opdruk. Ook sluit u een slechtziendentoetsenbord gemakkelijk aan op uw computer door middel van een USB-aansluiting. 

Voor wie is het grootlettertoetsenbord?

Onze toetsenborden kunnen voor slechtzienden veel ongemakken wegnemen. Ook voor mensen met weinig computerervaring, zoals kinderen, kunnen onze speciale slechtzienden toetsenborden een perfecte uitkomst zijn. Voor iemand met een grovere motoriek kan dit speciale keypad goed zijn. Er hoeft minder gezocht te worden naar toetsen waardoor iedereen met plezier gebruik kan maken van een computer. Ook voor mensen met dyslexie kan dit keypad hulp bieden.

Dolphin toetsenbord met grote letters

Het Dolphin toetsenbord bevat naast alle normale toetsen ook gemakkelijke sneltoetsen. Na het aansluiten en het herstarten van uw computer functioneert het keypad. Er zijn vier sneltoetsen voor email, internet en vooruit en terugspringen binnen de webbrowser. 

Als er is gekozen om de Dolphin software niet te gebruiken, functioneert het Dolphin keypad als een normaal slechtziendentoetsenbord en zullen de sneltoetsen niet gebruikt kunnen worden. 

Het grootlettertoetsenbord van Dolphin is dus een grootlettertoetsenbord met een hoog contrast door de zwarte achtergrond en witte toetsen. De USB aansluiting van het slechtziendentoetsenbord zorgt ervoor dat het keypad direct gemakkelijk te gebruiken is.