0

Draagbare lamp

Een draagbare lamp is een ideaal hulpmiddel. Bijvoorbeeld als u onderweg bent, of simpelweg niet aan uw plaats gebonden wilt zijn tijdens uw bezigheden. Iris Huys heeft een ruim aanbod aan draagbare lampen, variërend van zaklampen tot taaklampen.

Daylight draagbare lamp

Daylight Smart Go is draagbaar en licht van gewicht, dus u kunt hem eenvoudig waar dan ook mee naartoe nemen. Met deze reisgenoot ziet u de kleuren en details overal helder. De batterij van de lamp is oplaadbaar middels een USB-kabel die u op uw laptop of telefoonoplader kunt aansluiten.

De Daylight Foldi Go is een oplaadbare en draagbare bureaulamp met bijpassende beschermcase. Ideaal dus om onderweg mee te nemen. Vanwege de verstelbare arm en roteerbare lampkop kunt u het licht naar wens positioneren. Als de lamp volledig opgeladen is, gaat hij zo’n 8 uur mee. Dankzij een handige indicator ziet u in een oogopslag wat het huidige batterijniveau is. De hoogwaardige LED-verlichting is in 4 stappen dimbaar.

Schweizer Multilight PRO tafellamp AKKU

De Schweizer Multilight PRO tafellamp AKKU is beschikbaar in twee varianten. De eerste variant is leverbaar in drie verschillende lichtkleuren, namelijk in 2700 K (warm wit), 4500 K (neutraal wit) en 6500 K (koel wit). De tweede variant is een 3 in 1 model, dat beschikt over alledrie de lichtkleuren. De lamp werkt op een Lithium Ion batterij die 4 uur meegaat en een oplaadtijd heeft van 3 uur. De batterijstatus is eenvoudig te herkennen. Het mat zwarte oppervlak van de lamp voorkomt vervelende reflecties en dankzij de robuuste plastic behuizing kunt u de lamp ook makkelijk schoonmaken.

Iris draagbare lamp Reverse

Iris draagbare lamp Reverse is een lichtgewicht oplaadbare lamp, die zowel koel als warm licht geeft. De intensiteit hangt af van de zijde waarop de lamp staat. Als u de lamp horizontaal neerlegt, geeft deze een gebalanceerde mix tussen de twee kleurtemperaturen. De lamp beschikt over hoogwaardige ledverlichting in de vorm van 18 verschillende leds, die bovendien in te stellen zijn in 6 helderheidsniveau’s. Zodoende heeft u optimale verlichting voor taken als lezen, tekenen of schrijven.