0

Dolphin SuperNova

Heeft u veel moeite of is het bijna onmogelijk om een tekst, boek, krant of tijdschrift te lezen? Dan kunnen de producten van Dolphin Supernova het makkelijker maken voor u. Deze producten zijn in staat om teksten of afbeeldingen te vergroten. Ook kunnen ze de tekst voor u oplezen, zodat u geen moeite hoeft te doen om de letters te lezen. We hebben hier wat producten die u kunt gebruiken. 

Dolphin Supernova Magnifier

De Dolphin Supernova Magnifier staat bekend om de focusmarkering. De cursor, muis, regel en Windows focus kunnen worden gemarkeerd met kleuren en vormen om goed te zien waar u aan het werk bent. Wanneer u deze markeringen heeft toegepast worden ze duidelijk wanneer u aan het werk bent. Het is ook mogelijk om een applicatie in een bepaalde kleur in te stellen. De kleur van de applicatie zal dan verschijnen wanneer de applicatie actief is. De vergroting van de Dolphin Supernove Magnifier is 1.25x tot 60x. Er is keuze tussen 23 hoogcontrastkleurschema’s of u kunt uw eigen kleurschema samenstellen. 

Dolphin Supernova Access Suite

Dolphin Supernova Access Suite maakt gebruik van vergroting, spraak of braille om de informatie op het beeldscherm toegankelijk te maken. Wanneer het moeilijk of bijna onmogelijk is om nog fatsoenlijk een beeldscherm te lezen biedt dit de uitkomst. Deze Dolphin Supernova Access Suite is ideaal voor zowel privégebruik als zakelijk gebruik. Het is uitgerust met een volledige spraak- en brailleondersteuning. De vergroting is 1.25x tot 60x. 

Dolhpin Supernova versie 18!

Vanaf nu is Supernova versie 18 beschikbaar. Verbeteringen in versie 18 zijn onder andere:

  • De functie voor het digibord is verbeterd in “verbinden en bekijken”
  • Onafhankelijke vergrotingsinstellingen per monitor
  • Doclezer waarbij u de gescande afbeelding tegelijkertijd met de originele afbeelding kunt bekijken tijdens het lezen
  • Onafhankelijke kleurinstellingen per monitor
  • Prestatieverbeteringen en vele probleem oplossingen