0

Digitale handloep

Waar een beeldschermloep groot en statisch is, is een digitale handloep compact en flexibel. Met een digitale handloep beschikt u over een vergrootapparaat met vele geavanceerde functies. Iris Huys biedt diverse digitale handloepen aan, met elk unieke eigenschappen.

See-More digitale handloep

De See-More digitale handloep is een compacte en eenvoudig te bedienen loep. Vanwege het 5 inch scherm heeft u een helder en contrastrijk beeld. U kunt deze loep bedienen via enkele goed voelbare knoppen die ergonomisch zowel links als rechts van de monitor zijn geplaatst. Naast een heldere volledige kleurenweergave kunt u teksten ook in hoog contrast weergeven in diverse kleurencombinaties. De See-More digitale handloep is voorzien van een uitklapbaar handvat, zodat u ook handenvrij kunt werken. In de leesstand (op papier gezet) schijnt het licht via het handvat indirect op de tekst. Zodoende heeft u ook bij glimmende oppervlaktes een strak, helder beeld zonder spiegelingen.

HumanWare Explore 8 digitale handloep

HumanWare Explore 8 is de nieuwste en grootste variant uit de serie van de digitale handloepen van HumanWare. De Explore 8 is namelijk ontworpen met de nieuwste technologie en innovatieve functies. Ook heeft het apparaat een gebruiksvriendelijk touchscreenscherm. Dit voor gebruikers die de voorkeur geven aan een groot scherm, maar toch optimale draagbaarheid willen. Hij is kleiner, lichter en betaalbaarder dan de meeste 7 inch loepen op de markt.

Eschenbach Visolux DIGITAL HD

De Eschenbach Visolux DIGITAL HD combineert moderne technologie met intuïtieve bediening en biedt daardoor ultiem leescomfort. Deze geavanceerde digitale loep is namelijk voorzien van een extra groot 7 inch LCD-scherm met anti-schittercoating, een HD-camera, ingebouwde uitklapbare steun en vele andere functies. Vanwege de unieke Dynamic Line Scrolling (DLS) van het apparaat, kan de gebruiker naar rechts op het scherm scrollen in een hogere vergroting zonder het apparaat te verplaatsen. De HD-camera ziet meer dan wat er op het scherm staat, waardoor het lezen van een boek of tijdschrift makkelijker is dan ooit! Vanwege de ingebouwde HDMI en USB-poorten van de Visolux DIGITAL HD heeft de gebruiker de mogelijkheid om foto’s rechtstreeks  aan de computer te verzenden of via de livestream op een televisiescherm. Vanwege deze ongeëvenaarde aansluitoptie met een superieure beeldkwaliteit is de Eschenbach Visolux DIGITAL HD dus een perfect low vision-apparaat!

Eschenbach Smartlux digitale handloep

Deze Eschenbach Smartlux Digital is een revolutionaire elektronische handloep met veelzijdige mogelijkheden en dat alles voor een aantrekkelijke prijs. Het grote 5-inch LCD TFT-display biedt u 5x, 7x, 9x of 12x vergroting (of zelfs minder in de handheld modus). U ziet de vergroting in de door u zelf gekozen kleurinstelling (full color, zwart op wit, wit op zwart, geel op zwart en zwart op geel).