0

De WeWalk Smart Cane: Een revolutie in mobiliteit voor slechtzienden

Bij Iris Huys begrijpen we dat iedere persoon unieke behoeften heeft. Of het nu gaat om het uitvoeren van specifieke taken of om dagelijkse ondersteuning bij visuele uitdagingen, wij hebben één duidelijk doel voor ogen: het vergroten van uw levenskwaliteit. De mogelijkheden die slimme technologieën bieden, zijn vaak verbazingwekkend. Wij zijn hier om u te begeleiden bij het ontdekken en benutten van deze mogelijkheden, zodat u weloverwogen keuzes kunt maken die bij uw situatie passen.

Technologie in dienst van toegankelijkheid

Bij Iris Huys streven we er altijd naar om de nieuwste en meest innovatieve hulpmiddelen aan te bieden aan onze gewaardeerde klanten. De WeWalk Smart Cane, een digitale taststok met geavanceerde obstakel herkenning en navigatiemogelijkheden, is een ware mijlpaal in het vergroten van de mobiliteit en zelfstandigheid van slechtzienden. 

Obstakels detecteren met precisie

Eén van de meest opmerkelijke functies van de WeWalk is zijn vermogen om obstakels boven borsthoogte te detecteren. Dit wordt mogelijk gemaakt door een ultrasone sensor aan de voorkant van de taststok. Wanneer de sensor een obstakel detecteert, wordt u onmiddellijk gewaarschuwd via subtiele trillingen in de handgreep. Dit betekent dat u met vertrouwen door uw omgeving kunt navigeren, wetende dat de WeWalk u attent maakt op eventuele hindernissen.

Intuïtieve bediening via een touchpad

De handgreep van de WeWalk is uitgerust met een intuïtief touchpad. Via Bluetooth koppelt u de handgreep aan de WeWalk app op uw smartphone. Hiermee krijgt u toegang tot een scala aan functies, waaronder navigatie en openbaar vervoer informatie. Het mooie is dat u uw telefoon niet eens hoeft vast te houden. Alles wordt moeiteloos geregeld via de touchpad op de taststok.

Krachtige audio feedback en integraties

De WeWalk is meer dan alleen een taststok. Het beschikt over een ingebouwde luidspreker en microfoon die audio feedback mogelijk maken. Nieuwe app-integraties en diensten worden regelmatig toegevoegd via software-updates, waardoor de functionaliteiten van de WeWalk voortdurend worden uitgebreid en geoptimaliseerd.

Een compleet pakket voor verbeterde mobiliteit

Bij Iris Huys wordt de WeWalk standaard geleverd met een hoogwaardige Ambutech glasfiber stok van 135 centimeter. Mocht u behoefte hebben aan een andere lengte stok, dan kunnen wij hier uiteraard aan tegemoet komen. Het geheel, inclusief stok, weegt slechts 450 gram.

Verken de wereld met WeWalk

De WeWalk Smart Cane staat voor vrijheid, zelfstandigheid en verhoogde mobiliteit. Door de geavanceerde technologieën in dienst te stellen van de behoeften van slechtzienden, biedt de WeWalk een levensveranderende ervaring.

De WeWalk Smart Cane is verkrijgbaar voor een bedrag van €695,-. Een investering in uw eigen mobiliteit en onafhankelijkheid die zichzelf in talloze situaties terugbetaalt. Ontdek de toekomst van mobiliteit met de WeWalk Smart Cane, exclusief verkrijgbaar bij Iris Huys.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij Iris Huys stellen we hoge eisen aan de producten die we aanbieden. Alleen die met een gegarandeerde kwaliteit en een lange levensduur vinden een plek in ons assortiment. We begrijpen hoe belangrijk het is dat uw hulpmiddelen betrouwbaar zijn, elke dag weer. Daarnaast zijn wij ook trots op onze samenwerking met een groot aantal zorgverzekeraars. Dit betekent dat de kans groot is dat uw zorgverzekeraar de kosten van onze apparatuur vergoedt. 

Een persoonlijke benadering

Bij Iris Huys staat u centraal. We begrijpen dat uw behoeften specifiek zijn en dat persoonlijk advies van groot belang is. Ons ervaren team staat voor u klaar om u te voorzien van de juiste informatie en begeleiding, zodat u de beste keuzes kunt maken voor uw situatie.

Uw partner in visuele ondersteuning

Iris Huys is meer dan alleen een leverancier van hulpmiddelen. We zijn uw partner in het verkrijgen van zicht op uw mogelijkheden en het realiseren van een betere kwaliteit van leven. Samen gaan we de uitdaging aan en zorgen we ervoor dat u de ondersteuning krijgt die u verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen bij het vinden van de juiste oplossingen voor uw unieke behoeften.