0

Daylight lamp

De naam ‘daylight lamp’ zegt het eigenlijk al. Een daylight lamp is een speciale lamp die daglicht op een zo natuurlijk mogelijke manier nabootst. Wanneer u ‘s avonds of op donkere dagen de krant leest of uw hobby uitoefent kan het zijn dat u licht te kort komt. Kleuren zijn nauwelijks te onderscheiden, details en contrast is moeilijk te zien en de letters op het papier zijn wazig. Om te voorkomen dat u hoofdpijn, duizelingen of andere klachten krijgt, worden uw ogen ontlast bij het gebruik van een daglichtlamp. 

Voor wie is een daylight lamp?

Een daglichtlamp is voor iedereen die wat extra licht kan gebruiken. Misschien bent u slechtziend en kunt u ‘s avonds in het donker uw boek of krant niet meer goed lezen, of u houdt er van om gedetailleerde handwerkjes te maken, waar een beetje extra licht bij gewenst is. Dan is een daglichtlamp echt iets voor u. 

Wat voor soorten daylight lampen zijn er?

Er zijn verschillende soorten daylight lampen. Wij bieden handige daglichtlampen voor op de tafel of op de vloer, al dan niet in combinatie met een vergrootglas. 

Bij Iris Huys verkopen wij naast de daylight led peertjes ook verschillende andere typen lampen. Zo bieden wij daglichtlampen speciaal gericht op uw hobby, zoals onder andere schildersezellampen, taaklampen of vloerlampen. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod daglicht TL-buizen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste daylight lamp. Neem eens contact met ons op! U bent, liefst op afspraak, ook van harte welkom in onze showroom, waar wij onze daglichtlampen uitgebreid kunnen demonstreren.

Voordelen van een daylight lamp

Er zijn een aantal voordelen die een daylight lamp met zich meebrengt. Enkele voorbeelden:

  • Daglicht zorgt ervoor dat details beter zichtbaar worden;
  • Het gebruik van een daglichtlamp voorkomt vermoeide ogen;
  • Daylight lampen garanderen een perfecte kleurherkenning;
  • Daylight lampen stralen geen warmte uit;
  • Daglichtlampen zijn energiebesparend.