0

Crozzit, het tactiele bordspel voor een verbindende ervaring

Bij Iris Huys hebben we een uitgebreid assortiment aan bordspellen die niet alleen leuk zijn, maar ook speciaal zijn aangepast om mensen met een visuele beperking, inclusief blinden, slechtzienden en senioren, een geweldige speelervaring te bieden. Een van onze pareltjes is het Crozzit bordspel, een spel ontworpen voor twee spelers vanaf 8 jaar, waar strategie en tactiele elementen samenkomen voor een meeslepende spelervaring.  

Een overzicht van Crozzit

Crozzit is ontworpen om niet alleen vermakelijk te zijn, maar ook om een verbindende uitdaging te bieden. Het doel van het spel is om met de stenen van jouw kleur een pad te creëren dat de twee zijden van het speelbord met elkaar verbindt. De uitdaging ligt in het voorkomen dat je tegenstander je pad doorkruist. De eerste speler die erin slaagt beide zijden van het speelbord te verbinden, wordt gekroond tot de overwinnaar.

Toegankelijkheid voor iedereen

Wat Crozzit echt bijzonder maakt, is de aandacht voor toegankelijkheid. We begrijpen dat iedereen, ongeacht hun visuele mogelijkheden, het plezier van bordspellen zou moeten ervaren. Daarom hebben we Crozzit aangepast met tactiele elementen, waardoor het spel voelbaar en begrijpelijk wordt voor mensen met een visuele beperking.

Het spel maakt gebruik van gele en blauwe stenen. De stenen van de blauwe speler zijn speciaal tactiel aangepast met een sleuf midden over de stenen. Dit tactiele kenmerk stelt spelers in staat om de stenen gemakkelijk te onderscheiden, zelfs zonder visuele feedback. Crozzit brengt dus niet alleen spelers samen, maar zorgt er ook voor dat iedereen, ongeacht hun zichtvermogen, kan genieten van het spel.

Het plezier van strategie en tactiek

Naast de toegankelijkheid biedt Crozzit een diepgaande strategische ervaring. Spelers moeten niet alleen nadenken over hun eigen pad, maar ook anticiperen op de zetten van hun tegenstander. Dit element van strategie maakt het spel boeiend en zorgt ervoor dat elke zet telt.

Het tactiele aspect van het spel voegt nog een laag van betrokkenheid toe. Door te voelen en te anticiperen op de tactiele elementen van de stenen, wordt het spel een meer zintuiglijke ervaring. Dit is niet alleen leuk, maar stimuleert ook de ontwikkeling van tactiele vaardigheden en ruimtelijk bewustzijn.

Hoe te spelen – regels en plezier

Voor degenen die nieuwsgierig zijn naar de regels van Crozzit, hebben we deze digitaal beschikbaar. U kunt de spelregels opvragen door een e-mail te sturen naar info@irishuys.nl. We geloven in het delen van spelplezier en het creëren van een gemeenschap van bordspel enthousiastelingen.

Specificaties van Crozzit:

  • Speelbord met 2 kleuren stenen, waarvan 1 tactiel aangepast.
  • Materiaal: kunststof.
  • Aanbevolen leeftijd vanaf 8 jaar.
  • Geschikt voor 2 spelers.

Ervaar Crozzit – Verbindende momenten voor €34,95

Crozzit is niet zomaar een bordspel; het is een uitnodiging tot verbindende momenten. Voor de prijs van €34,95 kunt u genieten van dit spel dat is ontworpen om vreugde te brengen, ongeacht de visuele mogelijkheden van de spelers. Haal Crozzit in huis, breng mensen samen en beleef verbindende momenten van strategie, tactiek en vooral plezier.

Ontdek meer bij Iris Huys – Verrijk uw leven met toegankelijk spelplezier

Bij Iris Huys zijn we niet alleen gepassioneerd door het aanbieden van hoogwaardige en toegankelijke producten zoals Crozzit; we streven er ook naar om gemeenschappen te bouwen en ervaringen te delen. Ons doel is om het leven van mensen te verrijken door slimme technologieën en toegankelijke producten.

Of u nu op zoek bent naar bordspellen, hulpmiddelen voor slechtzienden, lees oplossingen, taststokken, of andere producten die uw dagelijks leven kunnen verbeteren, bij Iris Huys bent u aan het juiste adres. Ons uitgebreide assortiment is zorgvuldig samengesteld om aan diverse behoeften te voldoen.

Hoe u ons kunt bereiken:

We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij uw behoeften. Hier zijn enkele manieren waarop u met ons in contact kunt komen:

  • Website: Bezoek onze website op www.irishuys.nl voor gedetailleerde informatie over onze producten en diensten.
  • E-mail: Stuur ons een e-mail op info@irishuys.nl voor vragen, verzoeken om spelregels, of andere informatie.
  • Telefoon: U kunt ons telefonisch bereiken op (0182) 52 58 89.

Bij Iris Huys zijn we toegewijd aan het creëren van een inclusieve en ondersteunende omgeving voor iedereen. Laat ons u helpen om de mogelijkheden te ontdekken en uw dagelijks leven te verrijken. Breng meer speelplezier, toegankelijkheid en technologische oplossingen in uw wereld met Iris Huys.