0

Bureaulamp

Een bureaulamp komt altijd van pas: aan uw tafel, op uw werkplek, op uw kantoor of waar dan ook. Een bureaulamp biedt namelijk meer directe verlichting op uw bezigheden dan de plafondlamp of staande lamp in de ruimte waar u zich bevindt, kan bieden. Iris Huys heeft een breed scala aan bureaulampen in allerlei lichtkleuren. Sommige bureaulampen zijn tafellampen, andere zijn taaklampen en zodoende speciaal ontworpen voor op een werkplek. Hieronder volgt een overzicht  van dit diverse aanbod.

Daylight Tricolor bureaulamp

De Daylight Tricolor tafellamp biedt altijd de juiste verlichting op uw werkplek. De lamp beschikt namelijk over hoogwaardige ledverlichting, waarvan de kleurtemperatuur verstelbaar is. Daardoor kunt u kiezen uit warme of koele verlichting. Bovendien beschikt deze tafellamp over een flexibele arm, waarmee u de lichtval optimaal kunt positioneren.

Daylight DuoLamp bureaulamp

De Daylight DuoLamp tafellamp is een modern ontworpen tafellamp, die uw licht verdubbelt. Hij beschikt namelijk over twee lampdelen, die zeer flexibel te positioneren zijn. Bovendien beschikt deze lamp over 56 hoogwaardige en duurzame leds, met een kleurtemperatuur van 6000 kelvin. Dit komt neer op helder daglicht. U kunt de lichtsterkte aanpassen met de aanraakbare dimmer, waarmee u de lamp in 4 helderheidsniveaus kunt instellen. Daardoor heeft u altijd optimale kleurenweergave en schaduwvrije verlichting, of u nu aan het werken of aan het hobbyen bent. U kunt de lamp ook gemakkelijk verplaatsen in huis, of buitenshuis meenemen.

Schweizer Multilight PRO bureaulamp AKKU

Deze Schweizer Multilight PRO tafellamp AKKU is beschikbaar in twee varianten. De eerste variant is leverbaar in drie verschillende lichtkleuren, namelijk in 2700 K (warm wit), 4500 K (neutraal wit) en 6500 K (koel wit). De tweede variant is een 3 in 1 model, dat beschikt over alledrie de lichtkleuren. De lamp werkt op een Lithium Ion batterij die 4 uur meegaat en een oplaadtijd heeft van 3 uur. De batterijstatus is eenvoudig te herkennen. Het mat zwarte oppervlak van de lamp voorkomt vervelende reflecties en dankzij de robuuste plastic behuizing kunt u de lamp ook makkelijk schoonmaken.

Daylight Luminos taaklamp

Deze Daylight Luminos taaklamp heeft 120 heldere Daylight leds. Zeer brede verlichting en een lange arm. Ideaal voor een werktafel of bureau. De daglicht leds hebben een totaal vermogen van 24 watt en staan garant voor jarenlang daglicht. De aan-uit tiptoets is voorzien van een 3-staps-dimmer: 100%, 50% en 30%. De brede lamp zorgt voor een zeer grote werkgebied met helder licht. De verlichtingssterkte op 15 cm is 10.000 lux, op 30 cm 5100 lux en op 50 cm 2500 lux.