0

Brailleleesregel

Voor blinde mensen is het soms nog lastig om documenten op de computer te lezen. Hierdoor hebben wij het ook mogelijk gemaakt om braille te kunnen lezen op uw computer, dankzij een brailleleesregel. Het is makkelijk in gebruik voor zowel jong en oud. 

Papenmeier brailleleesregel Braillex 40c

Deze leesregel heeft 40 braille cellen en cursor-routing. Door deze brailleleesregel is het mogelijk om intuïtief, snel en nauwkeurig te werk te gaan. De navigatiebalk bevindt zich over de gehele voorzijde van de brailleleesregel. U kunt de navigatiehulp in vier richtingen bewegen. Daarom kunt u met uw duimen vooruit, achteruit, omhoog en omlaag navigeren wanneer u een tekst gaat lezen. De leesregel maakt het makkelijker voor beginners, zoals mensen mensen die op volwassen leeftijd blind geworden zijn om braille te kunnen lezen. De ervaren gebruikers zullen ook makkelijk hiermee om kunnen gaan, omdat het extra mogelijkheden biedt, zoals de verbeterde functionaliteiten in de geavanceerde modus. 

Papenmeier Braillex 60c

Deze brailleleesregel heeft 60 braille cellen en cursor-routing. Om gebruik te kunnen maken van dit product kunt u doormiddel van een USB-kabel de leesregel met uw computer of laptop verbinden. Het is makkelijk om tijdens uw dagelijks werk te gebruiken om documenten snel en nauwkeurig te kunnen lezen. De concaaf gevormde braille cellen hebben de vorm van uw vingertoppen, waardoor u de natuurlijke positie van uw vingers kunt aanhouden. U kunt ook kiezen voor braille cellen met een vlak oppervlak. 

Papenmeier Braillex 80c

Dit is een brailleleesregel met 80 braille cellen en cursor-routing. Tijdens het gebruik van de leesregel merkt u dat het minder belastend is voor uw pols. Dit komt doordat de hoogte van de brailleleesregel 18 mm is. Ook kunt u gebruik maken van de dubbele routings toetsen. Met deze toets kunt u regelmatig terugkeren naar de handelingen die u heeft gedaan op de brailleleesregel.