0

Arsa groot cijfer horloge: Stijlvol en functioneel voor low vision

Bij Iris Huys begrijpen we dat mensen met een visuele beperking specifieke behoeften hebben als het gaat om dagelijkse hulpmiddelen. Het Arsa groot cijfer horloge is ontworpen met het oog op deze behoeften. Met een extra grote wijzerplaat van mineraalglas en diverse opties voor groot kleurcontrast, biedt dit horloge niet alleen functionaliteit, maar ook stijl.

Een duidelijk zicht op de tijd

Het belangrijkste kenmerk van het Arsa groot cijfer horloge is de extra grote wijzerplaat. Dit is van cruciaal belang voor mensen met een visuele beperking, omdat het hen in staat stelt om de tijd gemakkelijk en snel af te lezen. Met een keuze tussen twee maten – small en large – kunt u het horloge kiezen dat het beste bij uw pols past. Bovendien biedt het horloge twee verschillende varianten met hoog contrast: een witte wijzerplaat met zwarte cijfers en een zwarte wijzerplaat met witte cijfers. Deze opties stellen u in staat om te kiezen wat het beste bij uw visuele behoeften past.

Kwaliteit en stijl gecombineerd

Het Arsa groot cijfer horloge is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het horloge is uitgerust met een hoogwaardig Zwitsers Quartz uurwerk, bekend om zijn precisie en betrouwbaarheid. Het uurwerk is gehuisvest in een zilveren roestvrijstalen kast die duurzaamheid garandeert. De zwart lederen band zorgt voor een comfortabele pasvorm en een verfijnde uitstraling. Ondanks de grootte van het horloge blijft het licht van gewicht, wat extra draagcomfort biedt.

Veelzijdige opties

Het Arsa groot cijfer horloge biedt veelzijdige opties om aan verschillende voorkeuren te voldoen. Naast de keuze tussen de maten en kleurcontrast varianten, is het horloge ook beschikbaar in een variant met een aluminium kast. Dit voegt nog meer opties toe aan uw keuze, zodat u het horloge kunt vinden dat perfect bij u past.

Waterbestendigheid en praktische verpakking

Een ander praktisch kenmerk van het Arsa groot cijfer horloge is de waterbestendigheid tot 30 meter. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken als u het horloge draagt tijdens dagelijkse activiteiten waarbij het in contact kan komen met water.

Bij Iris Huys geloven we ook in het leveren van hulpmiddelen met zorg voor presentatie en bescherming. Daarom wordt het Arsa groot cijfer horloge geleverd in een elegant zwart hardcover doosje. Dit zorgt ervoor dat uw horloge veilig en goed beschermd blijft wanneer het niet wordt gedragen.

Specificaties en prijzen

Hier zijn de specificaties van het Arsa groot cijfer horloge:

 • Grote cijfers en groot kleurcontrast
 • Zwitsers Quartz uurwerk voor nauwkeurigheid
 • Beschikbaar in twee maten: small en large
 • Beschikbaar in twee kleurvarianten: witte wijzerplaat met zwarte cijfers, zwarte wijzerplaat met witte cijfers
 • Diameter wijzerplaat small en large: 28 mm en 32 mm
 • Diameter horlogekast small en large: 34 mm en 38 mm
 • Materiaal: roestvrijstalen kast met lederen band
 • Waterbestendig tot 30 meter

En hier zijn de beschikbare opties en prijzen:

 • Large, Wit met zwarte cijfers, 38 mm – €125,00
 • Small, Wit met zwarte cijfers, 34 mm – €125,00
 • Small, Zwart met witte cijfers, 34 mm – €125,00
 • Large, Zwart met witte cijfers, 38 mm – €125,00

Arsa groot cijfer horloge aanschaffen?

Bij Iris Huys staat uw comfort en welzijn voorop. We zijn er trots op om het Arsa groot cijfer horloge aan te bieden als een hulpmiddel dat niet alleen praktisch is, maar ook elegant en veelzijdig. Ontdek hoe dit horloge uw leven kan verrijken door de tijd op een duidelijke en stijlvolle manier bij te houden, ongeacht uw visuele behoeften.