0

Toetsenbord slechtzienden

Bent u slechtziend en zoekt u vaak met dichtgeknepen ogen naar een letter op het toetsenbord? Dan is een slechtzienden toetsenbord wellicht iets voor u. Het toetsenbord heeft een zwarte kleur, extra grote toetsen, hoog contrast door de witte letters en extra functies bij het gebruik van de Dolphin software.

Een slechtzienden toetsenbord is een speciaal hulpmiddel wat zeer gemakkelijk in gebruik is. Het is een toetsenbord met extra grote letters en cijfers die speciaal is ontworpen voor mensen die slechtziend zijn. In veel gevallen wordt er bij een toetsenbord niet gedacht aan extra grote toetsen. Voor slechtzienden is dit een ideale oplossing.

Het slechtziende toetsenbord heeft grotere toetsen maar is niet veel groter dan een normale toetsenbord. Naast de lettertoetsen zijn ook de overige toetsen zoals shift, enter en CTRL voorzien van een grotere opdruk. Ook sluit u een slechtzienden toetsenbord gemakkelijk aan op uw computer door middel van een USB-aansluiting.

Voor wie is een slechtziende toetsenbord

Onze toetsenborden kunnen voor slechtzienden veel ongemakken wegnemen. Ook voor mensen met weinig computerervaring, zoals kinderen, kunnen onze speciale slechtzienden toetsenborden een perfecte uitkomst zijn. Voor iemand met een grovere motoriek kan dit speciale toetsenbord goed zijn. Er hoeft minder gezocht te worden naar toetsen waardoor iedereen met plezier gebruik kan maken van een computer. Ook voor mensen met dyslexie kan dit toetsenbord hulp bieden.  Naast een toetsenbord voor het optimaliseren van de motoriek, hebben wij ook een ruim assortiment sensomotorisch speelgoed.

Dolphin slechtzienden toetsenbord

Het Dolphin slechtzienden toetsenbord bevat naast alle normale toetsen ook gemakkelijke sneltoetsen. Na het aansluiten en het herstarten van uw computer functioneert het toetsenbord. Er zijn vier sneltoetsen voor email, internet en vooruit en terugspringen binnen de webbrowser.

Als er is gekozen om de Dolphin software niet te gebruiken, functioneert het Dolphin toetsenbord als een normaal slechtzienden toetsenbord en zullen de sneltoetsen niet gebruikt kunnen worden.

Het Dolphin toetsenbord voor slechtzienden is een grootletter toetsenbord met een hoog contrast door de zwarte achtergrond en witte toetsen. De USB aansluiting van het slechtziende toetsenbord zorgt ervoor dat het toetsenbord direct gemakkelijk te gebruiken is.