Iris Huys

Helpende Handen Samen-uit-dag in Woudenberg op zaterdag 25 mei 2019

Zaterdag 25 mei 2019 organiseert Helpende Handen een Samen-uit-dag.
Tijdens deze dag bieden wij mensen met een beperking, hun familie en leden van onze Vereniging een ontspannen dag rondom het Henschotermeer in Woudenberg.

Het Henschotermeer is een uniek recreatiegebied in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Een plek om er even helemaal tussen uit te zijn. Rondom het meer is een verhard (en dus rolstoeltoegankelijk) voetpad van ongeveer 2,5 kilometer. Langs een deel van dit pad worden de activiteiten van de Samen-uit-dag gehouden. Het is uiteraard mogelijk om het volledige rondje te lopen. Wellicht is het zelfs mogelijk met de beheerder van het Henschotermeer een informatieve tocht door het gebied rond het Henschotermeer te lopen.

Langs het Henschotermeer zullen diverse marktkramen staan waar u gezellig langs kunt lopen om kennis te nemen van de producten en diensten van de sponsors van de Samen-uit-dag. Uiteraard wordt op de markt ook gezorgd voor de inwendige mens.

Iris Huys zal ook aanwezig zijn met een kraam tijdens deze informatiemarkt.

Heeft u een specifiek product wat u graag wilt zien of testen op deze dag, bel of mail ons gerust, dan nemen wij dit product geheel vrijblijvend voor u mee naar Woudenberg.

Voor meer informatie:

https://www.helpendehanden.nl/samen-uit-dag-2019/

https://www.helpendehanden.nl/activiteiten-samen-uit-dag/

Tijd: 10.00 – 16.00 uur
Locatie: Henschotermeer
Adres: De Heygraeff 2
Plaats: Woudenberg

Prijs:
Leden: € 7,50 per persoon; € 20,00 per gezin (incl. lunch en parkeren)
Nieuwe leden: gratis