0

Supernova updaten voor Windows 10 Creators Fall update

Mijn Dolphin
Supernova updaten voor Windows 10 Creators Fall update
Belangrijke informatie voor Supernova software-gebruikers door de Windows Creators Fall update die midden oktober is uitgekomen!

Als u Windows 10 gebruikt in combinatie met Supernova software, let dan op dat u over de juiste versie beschikt om uw software goed te kunnen blijven gebruiken.

De Windows Creators Fall update, die op 17 oktober is uitgekomen, werkt helaas niet samen met Supernova versie 15. Helaas is deze update niet tegen te houden of terug te draaien. Wat u kunt doen, is het uitstellen van de updates in het Windows Update venster.
Om de Windows Creators Fall update te kunnen gebruiken, dient u uw Supernova software te upgraden naar versie 16.

Om u hierin tegemoet te komen, bieden wij u een Software Maintenance Agreement (SMA) aan. Deze SMA kunt u aanschaffen voor de prijs van een upgrade en geeft u recht om 2 upgrades gratis te ontvangen. Neem contact op met uw Supernova-leverancier.

Supernova 16 gebruikers dienen te updaten naar 16.05. Deze versie ondersteund de Creators Fall update volledig. Als u nog niet over deze versie beschikt, kunt u in het regelpaneel van Supernova uw versie updaten. Doe dit als volgt:

– Ga in het Supernova regelpaneel naar het Helpmenu met Alt+H

– Ga met pijl omlaag naar ‘Controleer updates’. Druk Enter

– U krijgt een melding met de vraag of Supernova naar updates mag zoeken. Druk Enter voor Ja.

– De update die beschikbaar is, wordt getoond. Tab naar ‘Bijwerken’ en druk Enter om het updaten te starten

– Nu wordt de update binnengehaald. Dit kan afhankelijk van de snelheid van uw internetverbinding wel zo’n 10 minuten duren.

– Nadat de update is binnengehaald, wordt u gevraagd ‘wilt u het bijwerken starten?’ Navigeer na de Ja-knop en druk Enter.

– Doorloop de updatewizard. Tijdens de installatie moet uw actieve Supernova worden afgesloten. Ook zal u worden gevraagd of u een nieuwe installatie van Supernova wilt doen of dat u uw bestaande versie wilt updaten. Kies dan ervoor om uw bestaande versie te updaten. Dit is ook de standaard instelling tijdens de update.

 

Voor meer informatie ga naar    www.mijndolphin.nl    schrijf u in en blijf op de hoogte!