0

Hoofdtelefoons met beengeleidende techniek!

De AfterShokz is een multifunctionele en goed klinkende hoofdtelefoon

Wegens Albinisme ben ik 64 jaar slechtziend en altijd opzoek naar het (weer) allerbeste hulpmiddel. Ik ben veel onderweg en heb dan mijn mobiele telefoon en opnamerecorder bij mij.

Zo kwam ik bij Iris Huys in Gouda om er (die allerbeste) hulpmiddelen te bekijken en een opname te maken voor een radioprogramma. Toen ik mijn “oortjes” uit mijn tas haalde en in mijn oren propte om wat ik opnam ook te beluisteren, bood Edwin Prosman mij de AfterShokz aan.

Niet in je oor, maar op het bot ernaast en met een microfoontje in een handig en aan de stof van je kleding vast te schuiven heel klein maar goed te bedienen kastje heb ik sinds dien een perfect klinkend hulpstukje bij hand free telefoneren, opnemen en afspelen van geluidsbestanden of gesproken boeken maar….wat bij mensen zoals ik, die het bij de ondersteuning van (13%) “zien” ook nog van hun oren moeten hebben, je kunt alles om je heen gewoon blijven horen omdat deze AfterShokz Sportz M2 hoofdtelefoon niet in maar buiten je oor zit. Via een usb kabeltje naar je computer is de voeding in nog geen 2 uur te laden en weer goed voor, naar mijn ervaring, wel 15 uur luisterplezier en gemak.

Ik zou deze, nergens op of om mijn hoofd in de weg zittende, AfterShokz niet meer willen missen!