0

Nederlands sprekende magnetron, een innovatieve keukenhulp

Bij Iris Huys streven we ernaar om mensen met een visuele beperking een betere kwaliteit van leven te bieden. Ons uitgebreide assortiment omvat een scala aan hulpmiddelen die speciaal zijn ontworpen om het dagelijks leven toegankelijker te maken. Of u nu slechtziend, blind, een professional of hobbyist bent die behoefte heeft aan beeldvergroting, bij Iris Huys vindt u de juiste ondersteuning. 

Oplossingen voor Elke Situatie

Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. Van geavanceerde technologie tot eenvoudige, praktische hulpmiddelen, we hebben voor ieder wat wils. Of het nu gaat om leeshulpmiddelen, keukenapparatuur, vergrotingssoftware of andere slimme oplossingen, wij hebben het in huis.

Deskundig Advies op Maat

Bij Iris Huys geloven we in persoonlijke benadering. Ons ervaren team staat klaar om u te voorzien van deskundig advies op maat. We luisteren naar uw behoeften en helpen u bij het vinden van de juiste oplossing die aansluit bij uw levensstijl en mogelijkheden.

Service die Verder Gaat

Onze betrokkenheid bij uw welzijn stopt niet bij de aankoop van een product. Ook na de aankoop staan we voor u klaar met uitstekende service, garantie en eventuele reparaties. We hebben nauwe samenwerkingsverbanden met leveranciers, wat vaak resulteert in een snelle afhandeling van garantiegevallen.

Feelware Nederlands sprekende magnetron

Artikelnummer: FW 7762

Bij Iris Huys bieden we een breed assortiment aan hulpmiddelen, geschikt voor mensen met een visuele beperking. Eén van onze nieuwste aanwinsten is de Feelware sprekende magnetron van Severin. Deze keukenhulp combineert de functionaliteit van een magnetron met een grill, waardoor u moeiteloos kunt ontdooien, opwarmen, koken, roosteren en gratineren. Het unieke aan deze krachtige magnetron is dat het u de gekozen instellingen vertelt, wat het kookproces nog toegankelijker maakt. 

Innovatief ontwerp voor efficiënt gebruik

De Feelware magnetron is uitgerust met een vaste keramische bodem en heeft geen draaiplateau, waardoor de warmte gelijkmatig wordt verdeeld. Dit vereenvoudigt niet alleen het gebruik, maar maakt ook het plaatsen van ovale en rechthoekige schalen mogelijk.

Gebruiksvriendelijk met gesproken aanwijzingen

Alle instellingen worden als gesproken aanwijzingen weergegeven. U bedient het apparaat met twee draaiknoppen op het bedieningspaneel. De bovenste knop stelt de kookstand en het vermogen in, terwijl de onderste knop de kooktijd selecteert. Zodra een programma wordt gekozen, wordt de huidige instelling aangekondigd. Bij aanraking van de knoppen, hoort u opnieuw de geselecteerde instelling of, tijdens gebruik, hoeveel tijd er nog rest.

Praktische kookadviezen en functies

De sprekende output geeft aanbevelingen voor vermogen, kooktype en kooktijd voor verschillende populaire gerechten en maaltijden. Hierdoor kunt u met vertrouwen de juiste instellingen kiezen om voedsel betrouwbaar te bereiden.

Specificaties en beschikbaarheid

De Feelware sprekende magnetron is beschikbaar vanaf november 2023. Met een inhoud van 20 liter, vlakke keramische bodem en diverse vermogensstanden biedt dit apparaat veelzijdigheid en gemak in de keuken. De standaard fabrieksgarantie van Severin is van toepassing.

Bij Iris Huys kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan hulpmiddelen, allemaal ontworpen om het leven van mensen met een visuele beperking te vergemakkelijken. Of u nu op zoek bent naar ondersteuning in de keuken, leeshulpmiddelen, of andere praktische oplossingen, wij staan voor u klaar. 

Iris Huys: Uw toegankelijkheid specialist

Met decennia aan ervaring is Iris Huys uitgegroeid tot een vertrouwde naam in de wereld van hulpmiddelen voor mensen met een visuele beperking. Onze missie is om u te voorzien van hoogwaardige producten die uw leven vereenvoudigen en verrijken. Ontdek vandaag nog hoe Iris Huys u kan ondersteunen in het leiden van een zelfstandig en vervullend leven. Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe onze producten uw leven kunnen verrijken.