0

Daglichtlamp kopen

U staat op het punt om een daglichtlamp te kopen? Wat is nou precies een daglichtlamp en waar wordt het voor gebruikt? Alle informatie voordat u een daglichtlamp aanschaft.

De naam zegt het eigenlijk al. Een daglichtlamp is een speciale lamp die daglicht op een zo natuurlijk mogelijke manier nabootst. Wanneer u ‘s avonds of op donkere dagen de krant leest of uw hobby uitoefent kan het zijn dat u licht te kort komt. Kleuren zijn nauwelijks te onderscheiden, details en contrast is moeilijk te zien en de letters op het papier zijn wazig. Om te voorkomen dat u hoofdpijn, duizelingen of andere klachten krijgt, worden uw ogen ontlast bij het gebruik van een daglichtlamp. 

Wie kan een daglichtlamp aanschaffen?

Een daglichtlamp is voor speciaal gemaakt voor iedereen die wat extra licht kan gebruiken. Iedereen zou dus gewoon een daglichtlamp kunnen kopen. Misschien bent u slechtziend en kunt u ‘s avonds in het donker uw boek of krant niet meer goed lezen, of u houdt er van om gedetailleerde handwerkjes te maken, waar een beetje extra licht bij gewenst is. Dan is de daylight lamp echt iets voor u. 

Wat voor soorten daglichtlampen zijn er te koop?

Er zijn verschillende soorten daglichtlampen te koop. Wij bieden handige daglichtlampen voor op de tafel of op de vloer, al dan niet in combinatie met een vergrootglas. 

Bij Iris Huys verkopen wij naast de daylight led peertjes ook verschillende andere typen daylight lampen. Zo bieden wij daglichtlampen speciaal gericht op uw hobby, zoals onder andere schildersezellampen, taaklampen of vloerlampen. Daarnaast bieden wij ook een ruim aanbod daylight TL-buizen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van de juiste daylight lamp. Neem eens contact met ons op! U bent, liefst op afspraak, ook van harte welkom in onze showroom, waar wij onze daglichtlampen uitgebreid kunnen demonstreren.

Waarom een daglichtlamp kopen?

Bent u nog niet overtuigd om een daglichtlamp aan te schaffen? Er zijn nog een aantal voordelen die een daglichtlamp met zich meebrengt. Enkele voorbeelden:

  • Daglicht zorgt ervoor dat details beter zichtbaar worden;
  • Het gebruik van een daglichtlamp voorkomt vermoeide ogen;
  • Daglichtlampen garanderen een perfecte kleurherkenning;
  • Daylight lampen stralen geen warmte uit;
  • Daglichtlampen zijn energiebesparend.