0

ZieZo beurs / VeineDAGEN 2024 op 11, 12 en 13 april in de Jaarbeurs in Utrecht

ZieZo-beurs 2024: van 11 t/m 13 april in de Jaarbeurs in Utrecht

In 2024 is er weer een ZieZo-beurs. Deze wordt georganiseerd op 11,12 en 13 april in hal 3 van de Jaarbeurs in Utrecht. Gelijktijdig vinden dan de VeineDAGEN plaats in de hallen 3 en 4, naast de ZieZo-beurs.

Met uw ZieZo-ticket kunt u ook gratis de VeineDAGEN bezoeken, waar diverse standhouders staan die producten of diensten bieden voor mensen met een beperking, voor kinderen en voor volwassenen.

De ZieZo-beurs is voor iedereen die te maken heeft met een visuele beperking. Voor slecht- en minderzienden, maar ook voor hun familie, vrienden en zorgverleners. Wat zijn de (nieuwe) mogelijkheden en hulpmiddelen voor het leven en werken met een visuele beperking? We informeren & ontmoeten u graag op de belangrijkste oogbeurs van Nederland!

Klik hier voor meer informatie of voor gratis toegangskaarten.

Ook op de VeineDAGEN draait het drie dagen lang om kinderen en volwassenen met een beperking; fysiek, verstandelijk, auditief, visueel en/of een combinatie ervan.
Wat hebben zij nodig, welke vragen hebben zij? Op de VeineDAGEN willen we hen informeren en inspireren door voorlichting te geven en door de mogelijkheid te bieden dingen te ervaren en uit te proberen.

Iris Huys hoopt ook aanwezig te zijn met een stand. U vindt ons op het ZieZo beurs plein op stand Z-15 en Z-16.
Als wij iets voor u mee kunnen nemen: bel of mail ons gerust op 0182-525889 of info@irishuys.nl.

Klik hier voor meer informatie vanuit de Oogvereniging.
Of bekijk onderstaande linken: