0

ZieZo-beurs in Utrecht op op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022

Meld u nu aan op ziezo.org en ontvang de gratis toegangskaarten!
Klik hiervoor op onderstaande link:
ZieZo-beurs 2022 – Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht (ticketjames.com)

De ZieZo-beurs vindt plaats op vrijdag 30 september en zaterdag 1 oktober 2022 van 10:00-16:30 uur.

Iris Huys biedt jong en oud een compleet assortiment met passende (lees)hulpmiddelen: verlichting, vergroting, spraak, braille, blindenstokken, brillen, telefoons, ADL hulpmiddelen, sport en spelartikelen.

Het team van Iris Huys geeft u hierbij graag een persoonlijk advies en de benodigde instructies voor het optimale gebruiksgemak.

Wat wij u graag laten zien en ervaren op de komende ZieZo-beurs zijn de nieuwe huishoudelijke apparaten van Feelware met Nederlandse spraak of tactiel aangepast. Denk hierbij aan een: sprekende wasmachine, sprekende oven met grill, sprekende inductie kookplaat en inbouw oven of tactiel aangepast koffiezetautomaat, multifryer en magnetron.

Ook laten wij u graag kennis maken met onze nieuwe telescoopstok Iris, die als taststok en als herkenningsstok te gebruiken is. Kom de voordelen ervaren in onze stand!

Als u niet in de gelegenheid bent om naar de ZieZo-beurs te komen, dan ontvangen wij u graag op afspraak in onze showroom te Gouda, waar we ook een lichtbelevingsruimte hebben om u verschillende soorten en kleuren licht te laten ervaren.

Heeft u specifieke wensen?
Neem contact met ons op, dan nemen wij de producten voor u mee naar Utrecht!

Het team van Iris Huys ontmoet u graag!

Voor meer informatie over de ZieZo-beurs kunt u deze link bekijken.