0

Inloop-XL Visio Rotterdam op vrijdagmiddag 14 juni 2024

Op vrijdagmiddag 14 juni 2024 zal er een inloopmiddag zijn bij Visio Rotterdam. Om zoveel mogelijk slechtziende en blinde mensen de gelegenheid te geven vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden en hulpmiddelen organiseert Koninklijke Visio samen met Sensotec en het Iris Huys inloop XL op de Visio locatie Rotterdam. 

Leven met een visuele beperking, daar komt heel wat bij kijken. Niet alleen op praktisch, maar ook op sociaal vlak doet dit iets met u. Ga hierover in gesprek met onze medewerkers en/of ervaringsdeskundigen.  

Breed assortiment van Iris Huys
Iris Huys zal aanwezig zijn met een breed assortiment. Bijvoorbeeld aangepaste hulpmiddelen voor algemeen dagelijkse levensverrichtingen, goede (taak)verlichting, (beeldscherm)loepen en voorleesapparaten, unieke blindenstokken, filterbrillen, telefoons, nederlands sprekende en tactiel aangepaste huishoudelijke apparatuur. Maar ook aangepaste spelletjes en sportartikelen.

Als wij een bepaald product voor u mee kunnen nemen: mail of bel ons op info@irishuys.nl of 0182-525889.

Datum: vrijdag 14 juni 2024
Tijd: 13.00 tot 16.00 uur
Locatie: Visio Rotterdam, Schiedamse Vest 158, Rotterdam
Klik hier voor meer informatie.

Wilt u zich aanmelden of heeft u vragen over de inloopdag? Neem dan contact op met Koninklijke Visio Rotterdam door te bellen naar 088 585 97 00 of mailen naar rotterdam@visio.org.

Wij hopen u vrijdag 14 juni te ontmoeten!