0

Informatiemiddag visuele hulpmiddelen Lisse op donderdag 25 mei 2023

Op donderdag 25 mei zal er een informatiemiddag georganiseerd worden over hulpmiddelen voor mensen die slechter gaan zien. Deze middag, in het gezellige buurthuis Salvatori, staat in het teken van informeren en demonstreren. De middag is

Bij het ouder worden ervaren veel mensen diverse ongemakken. Zo kan het zijn, dat het gezichtsvermogen langzaam achteruit gaat. Hierdoor kan de angst bestaan dat hobby`s zoals lezen en handwerken niet meer uitgevoerd kunnen worden. Klusjes in huis doen en televisie kijken kan moeilijker worden. Met een goede bril zijn veel van deze problemen al te verbeteren. Wanneer dit niet meer voldoende is, zijn er andere mogelijkheden en hulpmiddelen die het leven een stukje makkelijker maken en kunnen veraangenamen.

Iris Huys is aanwezig om u voorlichting en advies te geven. We bieden u een ruim assortiment met hoogwaardige hulpmiddelen. Denk hierbij aan loepen met en zonder verlichting, speciale brillen en verlichting, sprekende horloges en thermometers en aangepaste keukenapparatuur. Als wij een bepaald product voor u mee kunnen nemen, laat het ons dan weten.

We kunnen u ook ondersteunen bij het aanvragen van een vergoeding voor een hulpmiddel bij de zorgverzekeraar.

Tenslotte: ook Koninklijke Visio zal aanwezig zijn met een korte presentatie over wat zij voor u kunnen betekenen.

Datum: Donderdag 25 mei 2023;
Tijd: vrije inloop vanaf 13:30, start presentatie 14:00, einde middag 16:00 uur;
Locatie: Buurthuis Salvatori, Wagenstraat 33, Lisse;
Kosteloos, aanmelden niet nodig.

Voor vragen kunt u vanaf 15 mei terecht bij Hans Wensveen: 06-5103 8488