Iris Huys

Bartimeus Ermelo Dinsdag 26 september 2017

Lezen en werken, dat wil toch iedereen? Ook als je visueel beperkt bent!

Dinsdag 26 september van 10:00 tot 14:00 a.s. organiseert Bartiméus in samenwerking met verschillende hulpmiddelen leveranciers een ‘Informatie- en hulpmiddelen ochtend’ in het bedrijfsrestaurant ‘Bon Apetit’ te Ermelo. U bent van harte uitgenodigd!

Met maatwerk advies, goede begeleiding en (lees)hulpmiddelen kunnen mensen met een visuele beperking hun dagelijkse activiteiten zo zelfstandig mogelijk uitvoeren. Dat geldt ook voor (vrijwilligers)werk en dagbesteding. Met welke hulpmiddelen maak ik mijn werkplek toegankelijk en kan ik een volwaardige bijdrage leveren? En hoe werkt de vergoeding van hulpmiddelen? Voor deze en meer vragen kunt u bij ons terecht.

De informatie- en hulpmiddelen dag vindt plaats bij:

Bartiméus Ermelo
Putterweg 140, 3851 VG Ermelo

Programma
U wordt bij de entree hartelijk ontvangen door medewerkers van het Hulpmiddelen Servicepunt. Zij kunnen u met uw vraag naar de juiste leverancier begeleiden. De volgende deelnemende leveranciers staan deze ochtend voor je klaar: Bartiméus, Slechtziend.nl, Optelec, Irishuys, Solutions Radio (Webbox3), Christelijke Blinden Bibliotheek, Passend lezen en de Oogvereninging.

Heb je vragen over deze ochtend of wil je een bijdrage leveren? Neem dan contact op met:
Martijn Schoonhoven (Mail: mschoonhoven@bartimeus.nl) of
Alies Kamphorst (Mail: akamphorst@bartimeus.nl of telefoon: 0341 – 498544)

Graag tot dan!

Hartelijke groet, Martijn Schoonhoven en Alies Kamphorst
Het hulpmiddelen servicepunt Ermelo